Маркет Нов

Цитати криптовалута

3965 крипто валуте доступан

Тржишна капитализација.

415,59 Р $ би

Вол. За 24х

63,97 Р $ би

БТЦ доминација

100%

Бр Име храброст Писање великих слова Запремина КСНУМКСх
1 Битцоин (БТЦ) 281.526,75 Р $ 5,25 Р $ три 266,72 Р $ би Табела варијација биткоина (БТЦ) 100%
2 Етхереум (ЕТХ) 8.877,56 Р $ 1,02 Р $ три 121,02 Р $ би Табела варијација Етхереум-а (ЕТХ) 100%
3 Цардано (АДА) 7,03 Р $ 224,72 Р $ би 39,12 Р $ би Табела варијација Цардано (АДА) 100%
4 Бинанце Цоин (БНБ) 1.413,16 Р $ 218,38 Р $ би 34,62 Р $ би Табела варијација Бинанце Цоин (БНБ) 100%
5 конопац (УСДТ) 5,68 Р $ 203,76 Р $ би 500,87 Р $ би Графикон варијација везе (УСДТ) 100%
6 Дотцоин (ТАЧКА) 213,80 Р $ 195,55 Р $ би 19,76 Р $ би Дотцоин табела варијација (ДОТ) 100%
7 Риппле КСРП (КСРП) 2,53 Р $ 114,79 Р $ би 17,48 Р $ би Табела варијација Риппле КСРП (КСРП) 100%
8 Литецоин (ЛТЦ) 1.098,84 Р $ 73,16 Р $ би 34,49 Р $ би Литература графикона варијација (ЛТЦ) 100%
9 Цхаинлинк (ЛИНК) 173,27 Р $ 71,04 Р $ би 13,60 Р $ би Графикон варијације ЦхаинЛинк (ЛИНК) 100%
10 Битцоин Цасх (БЦХ) 3.023,91 Р $ 56,45 Р $ би 26,29 Р $ би Табела варијација Битцоин Цасх (БЦХ) 100%
Покажите више крипто валута

Најновије вести

Кретање крипто валута (24х)