Пазар сега

Цитати за криптовалути

4182 криптовалути достапен

Капа на пазарот.

415,59 R долари

Том. Во 24ч

63,97 R долари

Доминација на БТК

53%

Рангира Име Валона Капитализација Волумен 24h
1 Bitcoin (БТК) 248.995,71 американски долари 4,68 R $ три 142,43 R долари Табела за варијации на Bitcoin (BTC) 0,37%
2 Ethereum (ЕТХ) 16.456,33 американски долари 1,93 R $ три 66,80 R долари Табела за варијации на Ethereum (ETH) 0,63%
3 Шарнир (АДА) 14,63 американски долари 470,29 R долари 27,37 R долари Табела за варијации на кардано (АДА) 1,72%
4 Бинарен монета (БНБ) 2.476,27 американски долари 416,35 R долари 8,85 R долари Табела за варијации на Binance Coin (BNB) -0,38%
5 tether (УСДТ) 5,21 американски долари 340,90 R долари 317,63 R долари Табела за варијации на врзување (USDT) 1,86%
6 Бран XRP (XRP) 5,87 американски долари 272,91 R долари 17,09 R долари Табела за варијации на Ripple XRP (XRP) 0,38%
7 Dogecoin (КУЧЕ) 1,46 американски долари 191,09 R долари 8,14 R долари Табела за варијации Dogecoin (DOGE) 1,17%
8 Солана (СОЛ) 508,75 американски долари 148,02 R долари 11,84 R долари График на варијација на Солана (SOL) 5,78%
9 УСД // паричка (USDC) 5,20 американски долари 141,62 R долари 9,90 R долари Табела за варијации на УСД // монета (USDC) 1,85%
10 Polkadot (ДОТ) 129,89 американски долари 128,27 R долари 5,07 R долари Табела за варијации на Полкадот (ДОТ) -1,76%
Покажете повеќе криптовалути

Најнови вести

Движења на криптовалути (24 часа)